εσπα_παιδικοί_σταθμοί_2019_2020

ΕΣΠΑ 2019-2020

Posted Leave a commentPosted in Ενημερώσεις

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς-κηδεμόνες ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, 2019-2020”, στο οποίο συμμετέχει και ο 
Παιδικός Σταθμός ”ΣΤΡΟΥΜΦΟΚΟΣΜΟΣ” (παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών) και το 
Κ.Δ.ΑΠ. ”ΣΤΡΟΥΜΦΟΚΟΣΜΟΣ” (παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, απογευματινές ώρες). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και αποστολής των δικαιολογητικών στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. λήγει στις 28 Ιουνίου, με τα οριστικά αποτελέσματα να βγαίνουν στις 12 Ιουλίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Posted Posted in Voucher, Εγγραφές, Ενημερώσεις, ΕΣΠΑ, Παιδιά

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές παιδιών που έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη συνεχίζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ειδικά, για τους γονείς κατόχους voucher μέσω ΕΣΠΑ, σας πληροφορούμε πως μπορείτε να έρθετε για εγγραφή του παιδιού σας στον Παιδικό μας Σταθμό μέχρι την 1 Μαϊου 2020, αρκεί το παιδί να έχει ”κλείσει” τα 2,5 του χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Δώρο Καλωσορίσματος!!!

Posted Leave a commentPosted in Κατασκευές

Σας υποδεχόμαστε στο σχολείο μας με αυτήν την μαγική καραμέλα,
που μέσα της κρύβει όλη την αγάπη που σκοπεύουμε να σας δώσουμε αυτήν τη χρονιά!!!
Ο Παιδικός Σταθμός “ΣΤΡΟΥΜΦΟΚΟΣΜΟΣ” σας καλωσορίζει και σας εύχεται ολόψυχα καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!!!

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Posted Posted in Uncategorized

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και ο Παιδικός Σταθμός-ΚΔΑΠ ”Στρουμφόκοσμος” εύχεται σε όλα τα παιδιά υγεία και καλή πρόοδο. Ενημερώνουμε τους γονείς πως υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στον Παιδικό μας Σταθμό για παιδιά γεννημένα 01/01/2016-30/04/2017. Επίσης, κατά τη διάρκεια της σχολικής σεζόν δεχόμαστε εγγραφές παιδιών που πλησιάζουν την ηλικία των 2,5 χρονών. Για περισσότερες διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. του σχολείου μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-2020

Posted Posted in Ενημερώσεις

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της δράσης ”Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2019-2010” από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., ξεκίνησαν οι εγγραφές των ωφελούμενων στις δομές. Ο ”ΣΤΡΟΥΜΦΟΚΟΣΜΟΣ” θα παραμείνει κλειστός ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Όμως, οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα τηλ. 2311208585, 6974545113.